Saluda
 

L’Esport és garantia de Salut!


Des d'ací vull animar a les famílies d’Ondara que inscriguen els seus fills i filles en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l'objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Des de l'Ajuntament d'Ondara s'ofereixen un total de set disciplines en les Escoles Esportives Municipals d’Ondara: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis.

Portar una vida saludable és molt important i més en els temps que corren; l’esport és una garantia de salut, la seua pràctica augmenta les defenses i el benestar emocional, per això, vos convidem a triar l’activitat que més agrade als vostres xiquets i xiquetes i a practicar-la amb tota la seguretat.

Des de la Regidoria d'Esports es té la intenció que els integrants de totes les escoles puguen gaudir d'activitats esportives i a l'abast de tots i totes. Vos animem a continuar endavant i a practicar esport en qualsevol de les nostres escoles esportives municipals, que prenen com a emplaçaments el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza; el Pavelló Municipal, el Trinquet Municipal i el gimnàs del Sanchis Guarner.
 

Salut i Esport!

 

Lluís Fornés
Regidor d’Esports
Ajuntament d’Ondara

 

MATRÍCULES ESPORTIVES