Notícies Esportives

Futbol 06-06-2022

Triomf de l'EEM de fubtol d'Ondara en el Torneig Vila d'Ondara

En benjamins de primer any, l’Escola Municipal d’Ondara aconsegueix la primera i tercera posició del Torneig, i en benjamins de segon any, la tercera

El passat 4 de juny es disputava en el Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza d’Ondara el Torneig de Futbol Vila d’Ondara, en categoria benjamí de primer i segon any, i infantil. A les 9:15 hores van començar els partits amb molta il·lusió i ganes per part de tots els xicons. A les 13:30 hores finalitzava una jornada carregada d’emocions amb el lliurament de trofeus.

En benjamins de primer any, l’escola municipal d’Ondara aconseguia la primera i tercera posició, i en benjamins de segon any, la tercera.

De vesprada va ser el torn de la categoria infantil, on Benissa es va proclamar campió del Torneig, derrotant a Pedreguer i al local Ondara, que va realitzar dos grans encontres, però sense fortuna.

Paral·lelament, en Dénia, es van disputar les finals de copa Acydma, on l’ equip prebenjamí d’Ondara va quedar campió, guanyant en la final a Xàbia la Marina, i aconseguint així el doblet, ja que abans havia aconseguit guanyar la lliga.